MODU kocke – nova i inovativna igračka koju ćete poželjeti imati kod kuće

Objavljeno

U vrijeme blagdana, za rođendane i u doba novogodišnjih odluka, svaki roditelj pokušava pronaći zabavne, ali trajne igračke za svoju djecu. Poželjne su igračke koje će trajati godinama, koje su sigurne i po moućnosti da djeci nikada ne dosade. San je to svakog roditelja (i djeteta) … ali, postoji li? Naravno! Naš novi brand MODU je upravo ono što tražite!

 

ŠTO JE TO MODU?

Vrlo je jednostavno: MODU je modularni sustav kocki u mekoj pjeni, koji možete međusobno povezivati i ugrađivati u sve vrste konstrukcija i značajki igre. Elegantan i čist, u neutralnim osnovnim tonovima s ponekim detaljima u boji.

MODU je nastao u Kopenhagenu gdje ga je razvio tim mladih ljudi koji su imali samo jedan cilj: kreirajući modularne kocke dizajnirati trajne i jedinstvene igračke koje pomažu djeci da razvijaju i podržavaju svoje motoričke sposobnosti kroz poticanje aktivne igre.

 

ZAŠTO JE MODU TAKO IZDRŽLJIV?

Kao roditelj, sigurno ne želite ulagati u igračke koje djeca prerastu nakon samo nekoliko mjeseci. I to se događa brže nego što mislite, jer djeca tako brzo napreduju u mladoj dobi da su ponekad potrebni novi motorički izazovi već nakon nekoliko tjedana. MODU ima odgovor na to! Jer kad beba preraste razvojnu fazu ili određenu MODU kreaciju, samo izgradite još jednu. Tako MODU pomaže vašem djetetu da odraste, ali i MODU raste zajedno s vašim malim graditeljem!

Naše MODU kocke pogodne su za djecu od 6 mjeseci do 6 godina. Dakle, kada kupite jedan od tri MODU seta, sigurni ste da se ne samo vaše najmlađe dijete, već i starija braća ili sestre još uvijek mogu veselo igrati. (Rekli su nam da entuzijastične mame i tate sa strašću za gradnjom još uvijek mogu pronaći izazov u MODU 🙂

KAKO MODU POMAŽE U RAZVOJU VAŠEG DJETETA?

Pa, MODU potiče razvoj djece zahvaljujući “aktivnoj igri”! O tome se radi. Mekane kocke od pjene stvaraju izazov na kreativnoj i motoričkoj razini, jer se mogu slagati prema priloženim uputama, ali djeca, naravno, mogu stvarati i svoje maštovite kreacije.

Kolica s kotačima, izgradnja tornja s mamom, ali i utrka u vlaku, guranje šetača, održavanje ravnoteže na stazi .. sve je to moguće s MODU-om. I ono što se ističe: djeca često koriste cijelo tijelo da bi se igrala s MODU-om, a upravo je to ono što se želi postići.

Jer, kao alternativa za vrijeme provedeno pred zaslonima (u kojem djeca također mogu uživati!), korisno je omogućiti djeci da se ponovno aktivno igraju s igračkama, a  s MODU-om to je itekako moguće!

 

A ŠTO JE SA SIGURNOŠĆU I EKOLOGIJOM?

Dizajneri MODU-a ovo su pretvorili u jednu od svojih najvažnijih točaka. Stvorili su igračke s kojima se djeca mogu dugo igrati, čak i godinama. Na odgovoran način jer su meke kocke MODU izrađene od ekološkog materijala. Odabrali su 100% reciklirajuću ABS plastiku za spojnice, bezopasnu EVA pjenu za kocke i sve je bez ftalata i BPA te je odobreno u EN71 kategoriji!

Siguran je, izdržljiv, ekološki i s njim ćete se zabavljati godinama: to je MODU. I hm, ako svetom Nikoli treba pomoć pri donošenju odluka … ovdje možete pronaći naše različite MODU setove i dodatke!

Želimo vam mnogo stvaralačkog zadovoljstva!