LUKSUZNA BRITANSKA KOLICA

Spoj najnovijih dizajnerskih rješenja i praktičnosti uz poznatu kvalitetu

Tradicija izrade vrhunskih dječjih kolica datira još u 1933. godinu kada je osnovan iCandy – britanski brand luksuznih kolica.

Svaka komponenta, svaka linija i svaki detalj pomno su dizajnirani i isprobani prije predstavljanja nove linije kolica. iCandy u svojoj ponudi nudi kolica za sve tipove roditelja i djece, a glavna nit vodilja pri izradi kolica je luksuz – luksuzna vožnja, luksuzni izgled, luksuzni materijali.

iCandy je sinonim za kvalitetu i duga tradicija posvećenosti izradi kolica tome govori u prilog. Uz kupnju iCandy kolica dobit ćete petogodišnje jamstvo.

Upoznajte iCandy modele i odaberite idealna kolica za Vaše dijete, ali i za Vas!

Urbani roditelji koji ne pristaju na kompromis između izgleda kolica, njihove udobnosti i praktičnosti obožavaju najpoznatiji  iCandy model – PEACH.

Roditelji blizanaca ili djece različite dobi obožavaju ORANGE – prostrani iCandy model koji se vrlo lako prilagođava iz kolica za jedno u kolica za dvoje djece.

Za roditelje koji žele kompaktna kolica koja i dalje mogu glatko voziti na svim terenima bez ikakvih poteškoća tu je LIME model – novi model iCandy kolica u kojem uživa cijela obitelj pa čak i stariji klinci koji se mogu voziti na integriranom buggyboardu.

iCandy tim je priredio prave poslastice kad je riječ o kolicima za sve terene – ALL TERRAIN i ICANDY FOR LAND ROVER. Uz ova kolica osvajat ćete planine, neravne terene, zapravo sve što poželite i to uz svoje najmanje.

PEACH

Peach 2020. pažljivo je izrađen i zadržava sve komponente koje su roditelji do sada obožavali, uz dodatak još više stila i funkcionalnosti. Novi iCandy Peach donosi 60 inovacija koje čine vožnju ovih kolica čistim užitkom.

LIME

Lime ima novi iCandy sustav sklapanja, prvi takve vrste, koji smo nazvali TotalFold. Taj sustav omogućava da se Lime brzo i jednostavno sklapa zajedno s montiranim sjedećim dijelom i zaštitnom prečkom, što ga čini jednim od najbržih i najkompaktnijih sustava sklapanja uopće.

ORANGE

Spremna na sve, Orange kolica spajaju stil, vrhunsku fleksibilnost i praktičnost. Orange sustav za putovanja omogućuje više od 30 jedinstvenih konfiguracija i kombinacija; za jedno dijete, za dvoje djece različite dobi ili blizance.

ALL TERRAIN

S više od 70 nadogradnji, novi iCandy Peach All Terrain spreman se suočiti sa svim vrstama terena, lakše nego ikada prije. Makadam, šumski putevi, livade i ostali zahtjevniji tereni, sada postaju omiljena destinacija roditeljima koji se odluče za ova kolica dizajnirana za obitelji avanturističkog duha.

Mišljenja naših korisnika

Dizajn

Jedna od glavnih razlika između iCandy kolica i drugih je korištenje aeronautičke tehnologije pri dizajnu. Visoki inženjerski standard u kombinaciji s luksuznim materijalima rezultiraju kolicima koje obožavaju djeca i roditelji.

Glatkoća pokreta i lakoća rukovanja oduševit će Vas već pri prvom dodiru. Vaša beba uživat će udobnosti kolica, a Vi u njihovoj sigurnosti. Ukratko, uživat ćete u luksuzu, modernosti i stilu koji pružaju iCandy kolica.

Inovacija

iCandy kolica osmišljena su u Ujedinjenom Kraljevstvu. Pri odabiru iCandy kolica ne birate samo dječja kolica – već garanciju da ćete Vi i Vaša beba uživati u kvaliteti sigurnosti i praktičnosti. Iza iCandy branda stoje godine rada i svaka sljedeća linija kolica je bolja i dizajnirana po mjeri modernih roditelja s naprednim tehnologijama vožnje, sklapanja i sigurnosti.

Kvaliteta

iCandy ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje kolica te je postao sinonim za kvalitetu kako na inozemnim tržištima tako i kod nas. Na radost svih korisnika iCandy kolica i onih koji će to tek postati, sa zadovoljstvom možemo zaključiti kako je s 1. siječnjom 2019. na snagu stupila odluka da sva kolica prodana od tog datuma imaju jamstvo od 5 godina. Bez registracije, dovoljno je samo javiti se na prodajno mjesto.

MENU