CARRIWELL DONJE RUBLJE ZA TRUDNICE I DOJILJE

Više od donjeg rublja – Carriwell prati Vaše rastuće potrebe

Carriwell je skandinavska tvrtka koja od 1996. dizajnira i razvija udobno te podupiruće donje rublje za trudnice i dojilje. Carriwell filozofija je raditi zajedno sa stručnjacima kao što su babice, savjetnici za dojenje, dizajneri i tekstilni inženjeri kako bi stvorili najfunkcionalnije grudnjake za dojenje i pojaseve za trudnice s najboljom mogućom potporom.

Za Carriwell tim svaka mama je najbolja mama na svijetu, stoga pod geslom “Za vaše rastuće potrebe” nude ekskluzivnu liniju donjeg rublja, koja trudnicama i dojiljama osigurava udobnost, mekoću, potporu i samopouzdanje za vrijeme trudnoće, dojenja i nakon dojenja.

Uživajte, razmjenjujte nježnost i ljubav maženjem i druženjem s vašom bebom.

 

 

Za buduće mame

Trudnoća igra zadivljujuću ulogu u ženinom otkrivanju svoje senzualnosti i emocionalnosti. U to vrijeme odvijaju se brojne promjene na Vašem tijelu i važno Vam je nositi odjeću, posebice donje rublje, koja Vas ne sputava i koja Vam istovremeno daje potporu.

Također, za Vas je važno da izgledate dobro, jer kad izgledate dobro, dobro se i osjećate. Dokazano je da dobro mišljenje o sebi poboljšava sposobnost za porođaj, majčinstvo, dojenje i također važno, odnos s voljenom osobom. Udobnost u vlastitom tijelu i razumijevanje svog tijela koje prolazi kroz brojne promjene, vježba i kretanje, te planiranje porođaja ključ su sretne i zdrave trudnoće.

Zato je Carriwell stvorio liniju proizvoda pod nazivom “Za buduće mame” – donje rublje i pojasevi za trudnice koji će pružati udobnost i potporu tokom cijele trudnoće.

Za nove mame

Kod većine žena, već u vrijeme trudnoće, a posebice za vrijeme dojenja, grudi se mogu povećati za nekoliko brojeva. Fleksibilnost i prilagodljivost su stoga ključni elementi u dizajnu grudnjaka za trudnice i dojenje.

Podrška i udobnost idu ruku pod ruku. Da bi grudnjak bio udoban, treba imati široke naramenice i podprsni pojas s malom elastičnošću, dok košarice trebaju biti fleksibilne i meke, omogućavajući grudima da „narastu“, a opet osigurati potporu.

Mnogi stručnjaci za dojenje ne preporučuju grudnjake sa žicama, jer to može dovesti do infekcije dojke i u nekim slučajevima do mastitisa. Zato je Carriwell kao dio linije „Za nove mame“ razvio jedinstveni grudnjak za dojenje s Carri-Gel podrškom. Ovaj grudnjak za dojenje ima patentirani gel koji pruža meku udobnu potporu osjetljivim grudima u ono vrijeme u vašem životu kada vam je najpotrebnija.

Za liniju

Toliko se promjena događa na majčinom tijelu tijekom trudnoće kao i tijekom dojenja da je teško znati odakle započeti kada pokušavate vratiti izvornu figuru. Dobro je znati da postoje posebno dizajnirani proizvodi koji će Vam u tome pomoći.

Postoji nekoliko čimbenika koji mogu utjecati na oblik vašeg tijela nakon porođaja, poput istezanja kože, slabljenja mišića trupa, veličine bebe, načina porođaja…

Zato je Carriwell razvio proizvode “Za liniju” koji koriste principe kompresije koji se primjenjuju u brojnim proizvodima za medicinsku njegu / rehabilitaciju ozljeda, ali su posebno dizajnirani za period nakon porođaja.

Pomoći će da Vam se smanji bol u leđima pri svakodnevnim majčinskim naporima, da odmah izgledate vitkije i da se što prije vratite u izvorni oblik svoje linije.

Što poznate mame kažu o Carriwellu?

“Carriwel grudnjaci su me oduševili. Prvo,zaista su udobni, a opet dovoljno čvrsti što je vrlo važno u prvim mjesecima dojenja kada su nam prsa puna mlijeka.”

“Osmišljen da udobno obgrli, osigura i pojednostavi, pomogao mi je da zadržim osjećaj lakoće i prirodnosti, kako bih se bez opterećenja prepustila najnježnijoj ulozi u svom životu.”

“Carriwell tajice, pak, nosila sam tijekom cijele prošle i sadašnje trudnoće, kao i kroz čitav period postpartuma.”

“Izgledaju kao top, super su podrška, jednostavni kod dojenja, bez kopči i kukica što ih čini stvarno super i za trening.”

“Nećete ih koristiti samo onih nekoliko mjeseci za koje su namijenjeni, već ćete ih voljeti puno, puno duže.“

“Budući da ja grudnjak volim nositi i za spavanje, a to se baš i ne preporučuje, ovi su grudnjaci pun pogodak jer su udobni i mekani.”

“Tada sam otkrila Carriwell grudnjak za dojenje koji mi je na prvu bio senzacija – mekan, udoban, prilagodljiv, a s druge strane čvrst. Iskreno iako sam nedavno prestala dojiti, još uvijek ga koristim.”

KUTAK S KORISNIM INFORMACIJAMA ZA TRUDNICE I DOJILJE

KAKO ODABRATI PRAVU VELIČINU?

Odabir prave veličine grudnjaka može biti izazov, zato smo vam pripremili uz svaki Carriwell proizvod vodič za veličine.

NOVITETI 2020. I DELUXE LINIJA

Donje rublje za trudnice i dojilje ne treba biti samo podrška, već se u njemu (buduće) majke trebaju osjećati dobro i poželjno. Pronađite proizvode s oznakom Deluxe i uživajte u modernom dizajnu.

PRIPREMA ZA POROD

Želite li pročitati prave i relevantne informacije koje se tiču poroda i perioda nakon njega? Carriwell vam je pripremio niz stručnih članaka. Pratite najnaj.eu za više informacija!

MENU