Objavljeno

Božićni sajam igračaka u Family mallu

Super prilika od -20% popusta na božićne poklone koji će razveseliti vaše najmlađe!

Ovaj vikend 16.-18.12. u Family mallu održava se sajam igračaka uz najveću ponudu do sada! Ove godine priključuje se i Najnaj s dva brenda – MODU i Baobaby koje ćete moći kupiti po odličnoj sajamskoj cijeni!

MODU setovi kocaka potiču maštu i kreativnost kod djece. Bilo koja kreacija im padne na pamet, oni je slože i tako razvijaju motoričke sposobnosti. Izrađene su od čvrstog materijala, perive u perilici i sigurne za djecu. Dolaze u 3 boje: crvenoj, plavoj i žutoj boji i u 5 setova: Curiosity, Explorer, Dreamer, Tiny Ride i Scooter Board za mogućnost stvaranje različitih kreacija. Dođite i isprobajte slaganje MODU kocaka!

Isprobati možete i Baobaby cipelice izrađene od 100% prave kože koje su savršen odabir za djecu u fazi prohodavanja posebice zbog protukliznog potplata i pružanja osjećaja bosonogog hodanja kojeg preporučuju ortopedi. Također, preslatki uzorci čine Baobaby cipelice idealnim božićnim poklonom! Iskoristite priliku i uz pomoć NajNaj tima odaberite pravu veličinu za najslađe nožice!

Vidimo se ovog vikenda u Family mallu od 10 do 20 sati!