BOMBOL

REDEFINIRAMO DJEČJI NAMJEŠTAJ

Osnivači Bombol branda obećali su sami sebi da nikad neće postati dosadni. Odlučili su spojiti svoje uloge inovatora, dizajnera, inženjera s roditeljskom ulogom. Kao rezultat nastao je brand koji ponovno promišlja i redefinira dječji namještaj koji nerijetko roditeljima i djeci predstavlja teret zbog svoje nepraktičnosti i veličine.

Bombol su osnovali Paulina i Frédéric u Italiji 2008. godine. Zatim su se preselili u Hong Kong gdje se njihovom timu pridružio Francesco. Svo troje su roditelji, no prije nego li su preuzeli tu veliku ulogu, postali su inženjeri, industrijski dizajneri i inovatori što je vidljivo u svakom detalju Bombol proizvoda.

Bombolovi proizvodi zadovoljavaju najstrože sigurnosne standarde i to ne samo one za dječje proizvode već i za namještaj za odrasle.

Bamboo 3Dknit ™ Bouncer, jedina je ležaljka na tržištu koja je testirana i odobrena prema standardima namještaja za odrasle tako da sigurno i udobno može podržavati težinu vašeg djeteta dok ne preraste ležaljku. To u prosjeku bude oko pete godine života djeteta. To znači da se ova njihaljka može koristiti više i puno, puno dulje.

Nagrađivani Pop-Up ™ Booster sklopi se kad vam ne treba, a zatim se otklopi i postane čvrsto, udobno sjedalo. To je najprenosivija visoka stolica na tržištu – teži samo 950 g – i odgovara gotovo svim stolcima. Spremite ga u ladicu kod bake i djeda ili jednostavno ubacite u torbu. Da biste otvorili Pop-Up ™ Booster, povucite ga za “jezičac” i klikom zaključajte u čvrstu trodimenzionalnu strukturu. Za zatvaranje jednostavno otpustite kopču i sklopite. To je skoro kao čarolija.

Bamboo 3Dknit™ Bouncer

Novi dizajn konstrukcije

Ležaljke za bebe u principu se sastoje od jednostavne od tkanine rastegnute na okvir koji ima regulacijski mehanizam u 3 koraka. Taj mehanizam podnosi svo opterećenje i ograničava težinu koju ležaljke mogu nositi. Kako bi naša ležaljka na siguran način nosila težinu veće djece, prvo smo uklonili regulacijski mehanizam s okvira, a zatim dizajnirali naslon od tkanine kojem se nagib lako mijenja. Za to smo dobili čak dva patenta!

Prvi patent odnosi se na okvir koji je izrađen od aluminija kakav se koristi u proizvodnji zrakoplova. Mehanički dizajn okvira osigurava da se Bamboo 3Dknit ™ nježno ljuja čak i kod najmanje novorođenčadi, a može bez napora nositi težinu veće djece prateći tako njihov rast.

Dinamički naslon za leđa

Drugi patent odnosi se na dinamički naslon. Tradicionalne ležaljke imaju 3 položaja nagiba s time da je sjedeći položaj uvijek pod kutem od 90°. Dinamički naslon za leđa (Dynamic Backrest™) ležaljke Bamboo 3Dknit ™ omogućuje vašem djetetu da jednostavnim premještanjem težine zauzme bilo koji položaj. Slično kao kod ergonomskih uredskih stolica.

Naslon možete nježno namjestiti, spustiti ili podići, bez ometanja djeteta. Kad je vrijeme za spavanje, možete spustiti naslon kako bi se opustio bebin trbuščić i kako bi udobno spavala – sve to bez pomicanja i ometanja bebe.

Posebno osmišljeno 3D tkanje

Putem 3D tehnologije pletenja dizajnirali smo dinamički naslon (Dynamic Backrest™) koji vaše dijete ljulja i podržava kao viseća mreža za spavanje. 3D tehnologija pletenja fenomenalna je jer omogućuje tkanje iste tkanine na različite načine kako bi se postigla različita mehanička svojstva na različitim područjima: mekša, napeta tkanina u sredini ležaljke i čvršća tkanina gdje je potrebna dodatna potpora za vaše dijete. To znači da ležaljka pruža savršenu potporu gdje god je to potrebno, ali i da gotovo nema šavova ispod tijela vaše bebe.

Također, naše tkanje je prozračno. Zahvaljujući svemu navedenom, Bamboo 3Dknit ™ Bouncer istovremeno je jači i udobniji od tradicionalnih ležaljki.

Prilagodba za male i velike

Budući da dinamičkim naslonom upravlja težina djeteta, osmislili smo ga tako da se prilagođava veličini djeteta. Naslon se za najmanje bebe skraćuje putem presavijanja donjeg dijela. Time se postiže da se dinamički naslon oslanja na rjeđu mrežu koja je elastičnija i tako se dobiva vodoravniji ergonomski položaj za bebe. Za veću djecu, naslon je viši i oslanja se na gušću, manje elastičnu mrežu čime se pruža veći otpor i postiže se bolja potpora djeci veće težine.

Prilikom 3D pletenja koristili smo i najsuvremeniju tkaninu koja nije presvučena, već koja unutar niti sadrži bakar, materijal koji sam po sebi ima protubakterijska i protugljivična svojstva. Može smanjiti kolonije bakterija za više 99% i spriječiti rast plijesni.

Pop-Up™ Booster

Siguran kao i stolac na kojem stoji

Origami struktura Pop-Up ™ Boostera nevjerojatno je snažna i sigurna. Odlučili smo zadovoljiti, ne samo međunarodne sigurnosne standarde za dječja booster sjedala (EN 16120: 2014 i ASTM F2640), već i standard namještaja za odrasle (EN1728: 2012-klauzula 6.17). To znači da smo ovo booster sjedalo 20.000 puta izložili udarcima težine 75 kg (to je prosječna težina odraslih osoba) da vidimo hoće li se slomiti… i nije se!

Udoban za male dječje stražnjice

Svi volimo meka sjedala. Naš Pop-Up ™ Booster je poput udobne, podstavljene fotelje za vašu djecu. A za još malo potpore leđima učinili smo još jedan korak kako bismo bili sigurni da će se naslon za leđa biti udoban. Najbolji dio je što pristaje na gotovo sve stolice – čak i one s otvorenim naslonima za ruke.

Nek bude nered!

Brzopotezno brisanje i vaš Pop-Up ™ Booster je kao nov, zahvaljujući gornjem sloju otpornom na mrlje i mirise koji je potpuno nov u svijetu dječjih proizvoda. Također je usklađen sa standardima REACH i CPSIA kako bi se jamčilo da ne sadrži štetne tvari. Pozdravite se s prljavim stolicama restorana!

Kako spriječiti djecu da stavljaju prljave cipele na stolce ispod booster sjedala? Jednostavan odgovor je nikako. Stoga smo osmislili rješenje: torba vašeg Pop-Up ™ Boostera pretvara se u jednostavnu i učinkovitu zaštitu za stolac.

Sigurnost na 1. mjestu

Naš Pop-Up ™ Booster ima super sigurne pojaseve u 5 točaka za malu djecu, koji se, kako dijete raste, lako mogu promijeniti u pojaseve s 3 točke. Pojasevi se također mogu skinuti. Tako ih možete lako odvojiti i baciti u pranje.

MENU