BESAFE – DRUGO IME ZA SIGURNOST

Istražite svijet vrhunskih skandinavskih autosjedalica i dodataka uz koje će vaša obiteljska putovanja biti bezbrižna

Kao roditelj, svojem djetetu želite pružiti sve najbolje što možete. Želite ga zaštititi, pružiti mu potporu i pripremiti ga za budućnost. Zajedničke vožnje veliki su dio obiteljskog života – svejedno je li u pitanju odlazak na put ili u trgovinu po sladoled. Biti zajedno dok se upuštamo u životne avanture, velike i male, način je na koji stvaramo trajne uspomene. Iskustva koja dijelimo bude uvažavanje prema svijetu oko nas i radoznalost da istražujemo dalje. Približavanjem svijeta djeci pomažemo im da postanu snažni i sretni te ih pripremamo na to da slijede svoje snove najbolje što mogu.

Taj pustolovni, radoznali duh dio je naše skandinavske DNK i on je u središtu svega što radimo u BeSafe-u. Otkad je norveška obitelj Torgersen 1963. pokrenula posao, koji danas vodi četvrta generacija osnivača, našu BeSafe obitelj veže ista strast – osigurati vama i vašoj djeci da se otisnete u svijet, sigurno pripremljeni za sve što vam se nađe na putu.

BeSafe  se  specijalizirao  za  istraživanje  i  razvoj zaštite djece u automobilima, kako još nerođene djece i dojenčadi, tako i veće djece.

Sigurnost, tradicija i razvoj ključni su čimbenici za BeSafe. Ta kombinacija iskustva i inovacije imala je važnu ulogu u razvoju BeSafea, te je na temelju toga BeSafe i dobio mnoge nagrade te postigao visoke ocjene na testovima sigurnosti.

Najbolja moguća zaštita djeteta u automobilu predstavlja važan izvor nadahnuća za BeSafe. Sve više automobila, veća brzina i stroži sigurnosni zahtjevi istinski su nam pokretači i nadahnuće u razvoju autosjedalica. Glavni je cilj pružiti najbolju moguću zaštitu djeteta u slučaju sudara. No iako su nagrade i testovi važni, za BeSafe je najvažnije ono što se događa u stvarnom životu. A pravo rješenje za zaštitu djeteta u automobilu spašava živote.

Život je predivno putovanje zato putujte sigurno uz BeSafe

AUTOSJEDALICE U SUPROTNOM SMJERU SU 5X SIGURNIJE

Znanstvena istraživanja pokazuju da autosjedalice postavljene u suprotnom smjeru od smjera vožnje pri sudaru štite dijete tako da silina udara ima manje opterećenje na glavu i vrat djeteta, a uz to autosjedalica štiti dijete i od fragmenata koji pri sudaru lete u automobilu. Uz članak je priložen i video koji to objašnjava.

UPOZNAJTE ROTACIJSKE AUTOSJEDALICE

BeSafe je ponosan što može predstaviti dvije nove linije proizvoda koje uistinu revolucioniraju koncept dječjih sjedalica okrenutih suprotno od smjera vožnje i rotacijskih sjedalica, nudeći jedinstvenu instalaciju i inovativne tehnologije. Istražite Twist i Turn liniju koje spajaju inovaciju u sigurnosti, dizajn i praktičnost.

MODULAR KONCEPT – PAMETNA UŠTEDA VREMENA I NOVCA

BeSafe oduvijek s velikim entuzijazmom radi na razvoju pametnih rješenja koja olakšavaju život roditeljima kada je u pitanju premještanje sjedalica iz jednog automobila u drugi ili odlučivanje o sljedećoj većoj autosjedalici. Što manje vremena morate potrošiti na to, imat ćete više vremena za uživanje u dragocjenim trenucima. Zato i znamo koliko će vam se svidjeti koncept Modular.

Mišljenja naših korisnika

MENU