tula logo

BABY TULA NOSILJKE

Mekane, ergonomske i jedinstvene

Nošenje djece ima brojne pozitivne učinke na zdravstveni i emocionalni razvoj djeteta. To su prepoznali i brojni roditelji kojima je nosiljka postala dio osnovnog paketa pri kupnji baby opreme. Uz ergonomičnost i funkcionalnost kao glavne karakteristike, Baby Tula pruža i pravo modno iskustvo uz savršeno dizajnirane nosiljke po mjeri modernih roditelja. Uz Tulu se grlimo i mazimo, a  kad je vrijeme za to, zajedno istražujemo svijet, na siguran i ergonomski način.

Roditelji danas žele zadržati što sličniji stil i način života kakav su imali prije rođenja djeteta, a Tula je tu potrebu prepoznala i stvorila model Explore. Dovoljno je odabrati omiljeni položaj nošenja i spremni ste za nove avanture sa svojom bebom –  ušuškajte svoju bebu dok je nosite okrenutu prema sebi, zajedno istražujte svijet dok je beba okrenuta prema van, a za veću djecu koja i dalje žele uživati u nošenju, isprobajte položaj na leđima.

ISTRAŽUJTE SVIJET ZAGRLJENI SA SVOJOM BEBOM

Nošenje beba ili „babywearing“ čin je nošenja ljubljenog mališana privijenog uza sebe na jedan od mnogih dostupnih stilova, kao što su oblikovane nosiljke, slingovi, elastične ili tkane marame. Nošenje beba je dražesna kombinacija ljepote i funkcionalnosti za obitelji u pokretu! Baby Tula modeli pružaju ergonomsku podršku bebi i roditeljima dok u isto vrijeme nude praktičnost roditeljima koji se mogu posvetiti starijem djetetu, kućanskim poslovima ili jednostavnije se zaputiti u šetnju prirodom.

ODABERITE OMILJENI TULA MODEL

Iako se smatra relativno novom praksom na Zapadu,  praksa nošenja beba postoji već tisućama godina. Roditelji širom svijeta upotrebljavali su različite tkanine, šalove i druge metode kako bi ostali u bliskom kontaktu s bebom dok obavljaju svoje svakodnevne poslove.  Kako bi bile što praktičnije za moderne roditelje i bebe, Baby Tula brand razvio je nosiljke koje se kopčaju ili kombiniraju kopčanje i vezanje poput Half Buckle nosiljke. Pogledajte našu ponudu nosiljki i odaberite svoj favorit!

MREŽASTA ILI PLATNENA VARIJANTA?

Baby Tula nosiljke dolaze u dvije varijante – platnenoj i mrežastoj. Platneni modeli imaju platneni panel preko kojeg se proteže specifični Tula uzorak i idealna je za nošenje kroz cijelu godinu. Mrežaste Tule imaju mrežasti panel na sredini nosiljke koji omogućava veću cirkulaciju zraka i posebno je preporučamo roditeljima za nošenje ljeti, roditeljima koji žive na moru ili onima koji žive aktivnim načinom života te u njega žele uključiti i najmlađe članove svoje obitelji.

Savjeti: Nošenje prema naprijed

Položaj u kojem je beba okrenuta naprijed prema okolini je praktičan za roditelje te ga bebe vole jer tada mogu otkrivati svijet oko njih u sigurnom zagrljaju roditelja. Međutim, prije nego li se odlučite za nošenje prema naprijed, predlažemo da pročitate sljedeće savjete!

Pogledajte neke od naših najnovijih uzoraka!

Baby Tula nosiljke poznate su po svojim veselim i specifičnim dezenima koji nas oduševe svakih nekoliko tjedana.

Za ljubitelje monokromatskog stila tu je nova Baby Tula Blink, dok Baby Tula Botanical sa sobom donosi pravu cvjetnu rapsodiju u kojoj ćete uživati Vi i Vaša beba.

Trebaš pomoć?

Novi ste u svijetu nošenja? Nema problema, posjetite naš NAJNAJ YouTube kanal s korisnim savjetima kako ispravno nositi bebu u našim modelima.

Stojimo ti na raspolaganju za sva pitanja i putem naših društvenih mreža!

Mišljenja naših korisnika

MENU