AEROMOOV

PAMETNI DODACI KAO VJERNI PRATITELJ NA OBITELJSKIM PUTOVANJIMA

Belgijski brand koji život roditelja čini jednostavnijim, a putovanja djeci ugodnijim i sigurnijim.

Ovim kvalitetnim proizvodima nastoji se potaknuti roditelje da sa svojim mališanima provode što više vremena na otvorenom. Upravo zbog kvalitete i praktičnosti koju AeroMoov nudi na putovanjima i boravku na otvorenom, uživat će djeca i roditelji.

Zračna podloga je univerzalna podloga namijenjena za kolica ili autosjedalicu. Odgovara raznim modelima autosjedalica i kolica. Gornji dio čini organski pamuk, a donji dio je 3D mrežasta struktura. Također dolazi u različitim bojama i dezenima, od kojih su neki modeli limited edition.
Putni krevetić je lagan (težina manja od 5 kg), kompaktan i lako prenosiv, a rasklapa se u samo par sekundi. Namijenjen je za djecu do 15kg. Osim što je praktičan, on je siguran te iznimno je udoban zbog visoke kvalitete madraca.

3D struktura

AeroMoov podloge imaju jedinstvenu 3D tehnologiju koja raspršuje toplinu i omogućava cirkulaciju svježeg zraka budući da se mreža ne može pritisnuti unatoč težini. Podloga neće spriječiti znojenje, ali će ga smanjiti te upiti višak vlage.

Organski materijali

Vaše će dijete sjediti na mekanom sloju organskog pamuka koji će upiti vlagu i znoj. Također, pamuk pruža dodatnu udobnost kolicima ili autosjedalici, a pri tome ćete i očuvati tkanine na kojoj se podloga nalazi.

Lagano održavanje

Zračna podloga se lagano održava i može je se prati na 40° u perilici rublja. Nakon pranja, podloga će se brzo osušiti i bit će ponovno spremna za korištenje. Praktično i higijenski!

OekoTex 100 certifikat 1

Zračne podloge imaju OekoTex 100 certifikat klase 1 što znači da su u potpnosti lišene svih štetnih tvari i da su u potpunosti sigurne za vaše dijete.

Znojenje djece u automobilu i u kolicima

Koliko god da volimo vruće ljetne dane,  ponekad se nije lako nositi s visokim temperaturama, pogotovo roditeljima s malim bebama. Kako bi bebama i djeci bilo ugodnije ljeti tijekom putovanja u autosjedalicama ili kolicima – tu su AeroMoov podloge. Zahvaljujući 3D strukturi omogućavaju veći protok zraka i utječu na smanjeno znojenje djeteta. Gornji dio se sastoji od organskog pamuka što pruža djetetu još veću udobnost i upijanje vlage.

Ponesite ga sa sobom svuda 

AeroMoov putni krevetić lako se sklapa te dolazi uz praktičnu torbu koju možete staviti na dno prtljažnika i na nju stvari. S AeroMoov putnim krevetićem vaše će dijete uvijek imati idealno i sigurno mjesto za igru i spavanje kamo god da putujete. Glavne prednosti su mu jednostavnost (ra)sklapanja, mala težina, prozračnost i moderan dizajn

Veseli uzorci koji će oraspoložiti vaše klince

Limited edition zračne podloge dolaze u raznim uzorcima.

Za ljubitelje životinja tu su podloge s mačkama, kitovima, tukanima, zebrama ili žirafama.

Za one koji vole voće tu su veseli uzorci naranči i kruškica.

Kako odabrati idealnu veličinu zračne podloge? Pogledajte i usporedite dimenzije ovdje: Zračne podloge – dimenzije.

MENU