Mali div – iCandy Lime

iCandy Lime – svaki od 381 sastavnog dijela pažljivo je proučen i dizajniran radi postizanja najvišeg stupnja funkcionalnosti i kvalitete.

Sve svoje znanje i stručnost iCandy dizajneri ugradili su u novi, multifunkcionalni, kompaktni sklopivi putni sustav koji dijete može koristiti od rođenja do 25 kilograma, a dodatnu prednost pruža i integrirano postolje za vožnju drugog djeteta.

Lime ima novi iCandy sustav sklapanja – TotalFold

Taj sustav omogućava da se Lime brzo i jednostavno sklapa zajedno s montiranim sjedećim dijelom i zaštitnom prečkom, što ga čini jednim od najbržih i najkompaktnijih sustava sklapanja uopće.

Kao cjeloviti putni sustav, Lime donosi potpuno novu dimenziju funkcionalnosti. U osnovnom paketu dolaze i adapteri za autosjedalicu pomoću kojih možete na Lime pričvrstiti kompatibilnu autosjedalicu, a možete koristiti i prostranu košaru prikladnu za cjelonoćno spavanje.

Vrlo laka aluminijska konstrukcija i ERP gume otporne na puknuća omogućavaju glatku vožnju, neovisno o uvjetima na tlu. U paket su uključeni i povisivači koji vam omogućuju da podignete košaru za novorođenče ili sjedeći dio, te na taj način povisite poziciju košare za novorođenče ili sjedećeg dijela, radi bolje i kvalitetnije interakcije s vašom bebom. Kad se povisivači koriste sa sjedećim dijelom, oni omogućavaju kolicima da se sjedeći dio okrene prema okolini što omogućava vašem djetetu da istražuje svijet ili da sudjeluje u objedu u restoranu ili u situacijama kada hranilica nije dostupna.

Funkcionalnost bez premaca i svakodnevna praktičnost

Prostrana, lagana i vrlo lako dostupna košara ima nosivost do 10 kg, a prilagodljiva kožna ručka pruža savršeni osjećaj svakome tko vozi ova kolica. Sklapanje i uklanjanje sjedećeg dijela je postupak koji možete izvesti samo jednom rukom! Uz to, pojas s pet točaka pruža brzi, jednostavni, ali vrlo sigurni sistem za vaše dijete. U paketu dolazi i kišna navlaka za sjedeći dio te košaru tako da u Lime kolicima možete uživati bez obzira na vremenske uvjete.

Za roditelje koji imaju više djece, Lime nudi odlično rješenje – integrirani buggy board nosivosti do 20 kg što smanjuje troškove roditeljima prilikom kupnje kolica, a djeci pruža osjećaj zabave. Integrirani buggy board može se koristiti kad je košara ili kad je sjedeći dio na kolicima bez straha da će dječje nogice smetati vožnji.

Pogledajte Lime kolica ovdje!

MENU